Wat vinden klanten van Van Schothorst Stijlvol Buitenleven?

Lees hieronder of op Trustpilot reacties van onze klanten of schrijf zelf een review! 

Uitgelichte reacties

Twan Enkelaar

Wilko heeft voor ons het tuinontwerp gemaakt aan de hand van onze wensen. Hij luistert goed naar onze wensen en wij hebben een duidelijke tekening en offerte mogen ontvangen. Alles was top verzorgd.

Na diverse contact momenten zijn wij tot een opdracht tot uitvoering gekomen. Wij zijn zeer blij met onze nieuwe tuin.
Tijdens de uitvoering waren de mannen zeer flexibel, wijzigingen en aanvullende wensen in het werk zijn geen probleem.

Einde werkdag werd de werkplek netjes achtergelaten.
Alles is volgens afspraak gegaan en beter nog…boven verwachting zelfs!

Wij kunnen Van Schothorst iedereen aanraden.


Peter van Yren

Werkt heel netjes en komt afspraken na

Wilko heeft uitgebreid de tijd genomen om mee te denken over het ontwerp van onze tuin. De uitvoering was heel netjes. Hij werkt alles mooi en degelijk af en hij doet niet moeilijk als er tijdens het project wat tegenvallers zijn. We kunnen hem van harte aanbevelen!


Denise Van der steen
Een zeer goede keus
Wilko van Van Schothorst Stijlvol Buitenleven heeft onze voortuin aangelegd. Dit is met vakkundige precisie gedaan . Wilko komt zijn afspraken na en levert goed werk .
Omdat we zo tevreden waren over werkzaamheden in de voortuin hebben we hem ook gevraagd of hij een stukje terras in de achtertuin wilde aanleggen. Ook dit is weer heel vakkundig gedaan en we zijn zeer blij met het resultaat.
Kortom ; zoekt u een vakman die weet wat hij doet, prettig is in de omgang , goed communiceert en uitstekend werk aflevert? Dan is Van Schothorst Stijlvol Buitenleven echt een goede keus


Pieta
Een aanrader!
Wilko, luisterde goed naar de wensen van mij en gaf daarbij prima advies. Daarna maakte hij een overzichtelijk plan, zodat het voor mij gemakkelijk was om de juiste keuze te kunnen maken. Er werd een overzichtelijke offerte opgemaakt, met een keurige prijs.

De werkzaamheden werden conform afspraken, snel en naar volledige tevredenheid uitgevoerd.

Van Schothorst Buitenleven, zeker een aanrader!


Kees Heuvelman
Prachtige oprit,
Genieten inmiddels alweer 2 jaar van een prachtige oprit. Vanwege de specifieke steensoort geen eenvoudige klus, maar Stijlvol Buitenleven heeft daar een prachtig resultaat weten te maken. Daarnaast nog een mooi buitenmeubel laten maken waar we veel plezier aan beleven. Top gedaan! 


Corne
Nieuwe tuin - Heel tevreden
Wij hebben onze tuin opnieuw laten aanleggen dit jaar. Wilco denkt goed mee omgaan in de voorbereiding. Werkt verder hard en netjes. Afspraken worden goed nagekomen, kortom wij zijn heel blij met onze nieuwe tuin en de uitvoering van het werk!


Tanjavantuil
Een vakman
Van Schothorst Buitenleven heeft bij ons een hekwerk geplaatst, langs de slootkant. Het moest vooral veilig zijn voor onze kleine kinderen, maar we vinden het ook belangrijk dat het er mooi uitziet. Wilko heeft uitgebreid met ons meegedacht en uiteindelijk zijn we tot een mooi plan gekomen. Vervolgens heeft hij de uitvoering ook top gedaan! Het ziet er prachtig uit en is stevig en veilig. Van Schothorst Buitenleven is zeker aan te raden!